Internacionalni aerodrom Tuzla |  +387 62 222 012  |  ENG

Najpovoljniji rent a car Tuzla

Garantovano najniža cijena najma u BiH.
Najniži depozit na celom tržištu BiH.
U cenu najma je uračunata neograničena kilometraža.
U cenu je uračunato kasko osiguranje.
Veliki izbor vozila za svačije potrebe.
Vozila su prosečne starosti od samo 2 godine.

Pogledajte Vozni Park

Popusti do 52% su u toku!

Najpovoljniji rent a car Tuzla garantuje bezbrižnu vožnju.

U cenu najma je uračunata neograničena kilometraža. Ne morate da razmišljate i računate koliko kilometara ste prešli i koliko Vam je ostalo. Vozite se bezbrižno.

Prilikom svakog rentiranja vozila kod nas imate uračunato kasko osiguranje. Šta god da se desi na putu ili parkingu, bez brige - vozilo je osigurano. Na Vama je samo da se opustite i uživate u vožnji.

Ne želite da plaćate visoku cijenu za najam vozila u Tuzli? Onda ste na pravom mijestu. AR rent a car Vam garantuje najnižu cijenu renitranja vozila u Tuzli. Više novca za uživanje, manje za rentiranje vozila.

Gdje se nalazimo?

AR rent a car Tuzla se nalazi u Tuzli. Tu smo za Vas svakim danom od 07-24h. Naše nasmijano osoblje će Vam predati vozilo u najkraćem mogućem roku, tako da u svega nekoliko minuta ćete dobiti Vaše vozilo i nastaviti sa Vašim danom. Rent a car u Tuzli zna biti problematičan, ali sa nama znajte da ste u sigurnim rukama.

Dostava vozila na adresu

AR rent a car Tuzla nudi uslugu dostave vozila na Vašu adresu u Tuzli. Ukoliko želite, možemo da Vam dostavimo Vaše vozilo. Prilikom rezervacije izaberite opciju "Dostava vozila" i to je sve. Izaberite Vaše željeno vozilo i naš predstavnik će u dogovoreno vrijeme i na dogovorenom mijestu dostaviti rent a car Tuzla vozilo na naznačenu adresu. Vozilo će doći sa svom dodatnom opremom koju ste izabrali, a takođe nudimo i uslugu vraćanja vozila na adresu koja Vama odgovara.

Cijena rent a car Tuzla vozila

Cijena rent a car Tuzla vozila zavisi od tipa vozila koja želite. Economy vozila su u prosijeku manja, primaju manje putnika i prtljaga - pa samim tim imaju i nižu cijenu. Cijena takođe može zavisiti i od datuma rezervacije vozila. AR rent a car je u svakom trenutku spremio specijalne popuste za Vas, tako da uvijek budite sigurni da dobijate najpovoljniji rent a car Tuzla, bez obzira na to da li iznajmljujete vozilo u junu, septembru ili decembru - tik pred novogodišnje praznike.

brza rezervacija - manje od 1 min.

Najpovoljniji rent a car Tuzla po najnižoj cijeni u BiH.

Pogledajte vozni park

Kakvi su uslovi najma za najpovoljniji rent a car u Tuzli?

AR rent a car misli na Vas. Iz tog razloga smo Vam obezbedili isključivo najbolje uslove najma vozila na period koji Vama odgovara. Sve cijene koje možete vidjeti na našem sajtu su sa uračunatim porezom, neograničenom kilometražom i kasko osiguranjem. Depozit koji ostavljate prilikom najma rent a car Tuzla vozila, i preuzimate prilikom vraćanja vozila je najniži u BiH - i zavisi od automobila koji rentirate. Napuštanje BiH je moguće i uz minimalnu taksu. Plaćanje rent a car vozila je moguće i platnim karticama, a primamo sve vrste platnih kartica (VISA, MASTER i AMEX). Takođe je moguće i vraćanje rent a car Tuzla vozila na drugu lokaciju.

Neograničena kilometraža

Zaboravite na računanje kilometara prilikom AR vožnje rent a car automobila. Posvetite se vožnji, a ne računici. Svako vozilo se rentira sa uračunatom neograničenom kilometražom.

Kasko osiguranje

Zaboravite na brigu i prepustite se užitku u putu. Svako vozilo koje rentirate u AR rent a car-u ima uračunato kasko osiguranje. Vožnja je zabavnija kada znate da ste bezbrižni.

Najčešća Pitanja

Da li je moguće rezervisati vozilo online?

Naravno, vaše rent a car vozilo možete rezervisati online, putem telefona (poziv, Viber ili Whatsapp) ili preko e-maila.

Da li je moguć prelazak preko granice sa rent a car vozilom?

Jeste, moguće je preci granicu sa našim rent a car vozilom uz našu saglasnost i plaćanje minimalne takse za prelaz granice. Više o tome možete pogledati na stranici "Uslovi najma".

Koji je način ostavljanja depozita?

Depozit za rent a car Tuzla je obavezan i moguće je ostaviti depozit u kešu ili preko kartice.

Da li je moguće iznajmiti dodatke poput sjedišta za djecu i GPS-a?

Moguće je iznajmiti dodatke uz minimalnu doplatu. Više o tome možete pogledati na stranici "Dodaci".

Da li je moguće vratiti auto na drugu lokaciju?

Naravno. Auto je moguće vratiti na drugu lokaciju uz minimalnu doplatu koja zavisi od lokacije preuzimanja i vraćanja.

Rezervišite Odmah.

Vaše savršeno rent a car vozilo Vas čeka - iskoristite specijalne popuste do čak 52% na najam vozila.

Pogledajte Vozni Park

Vozite se slobodno.

Neograničena kilometraža je uračunata prilikom najma svakog vozila. Uživajte u prelijepom osećaju slobode.

Vozite se bezbedno.

Sva naša vozila su nova (prosiječna starost vozila je samo 2 godine), redovno servisirana i u odličnom stanju. Bezbijednost je #1.

Vozite se bezbrižno.

Uz svako rentirano vozilo imate uračunato kasko osiguranje. Sve što Vam treba za savršen put je tu - Vaše je samo da uživate.