Obavještavamo vas da nemamo nijedno raspoloživo vozilo za izdavanje do kraja 2023.

 |  ENG
USLOVI NAJMA

OPŠTI USLOVI

Vozilo može iznajmiti isključivo lice (u daljem tekstu najmoprimac) koje ima navršenu 21. godinu i poseduje vozačku dozvolu minimum 2 godine.
Prilikom preuzimanja automobila najmoprimac je u obavezi da da na uvid važeće dokumente: pasoš ili ličnu kartu i vozačku dozvolu,koje su disponenti AR Rent A Car-a u obavezi da iskopiraju i čuvaju u evidenciji.
Najmoprimac je u obavezi da potpiše ugovor u kojem je saglasan sa ugovorenom cijenom vozila i dodatnih usluga, visinom depozita i tačnim vremenom povratka vozila.
Takođe najmoprimac potpisom ugovora se slaže i sa opštim odredbama iznajmljivanja koje se nalaze na zadnjoj strani ugovora.

CIJENA automobila po danu obuhvata porez, kasko osiguranje i neograničenu kilometražu ukoliko akcijskom cijenom nije drugačije naglašeno. Cijena automobila po danu obuhvata obračunski period od 24h od preuzimanja vozila, sa mogućnošću tolerancije do 1h prilikom vraćanja automobila.  Sve cijene su izrazene u Evrima, a plaćanje se vrši u Konvertabilnim Markama po prodajnom kursu Societe Generale Banke i to prilikom preuzimanja vozila, kešom ili platnom karticom. Primamo sve platne kartice VISA, MASTER, AMEX.

DEPOZIT je obavezan prilikom preuzimanja i zavisi od izbora vozila,minimalni je 200€, a tačnu informaciju o visini možete videti prilikom rezervcije. Depozit se može ostaviti u kešu ili rezervacijom sredstava na platnoj kartici. Stalnim klijentima se depozit smanjuje. Osobama mlađim od 25 godina depozit se udvostrucava,a minimalno je 500 Eura. AR Rent A Car zadržava pravo da najmoprimcu poveća depozit odnosno ne izda vozilo.

OSIGURANJE: U cijenu najma je uračunato kasko osiguranje sa učešćem u šteti do visine depozita, što znači da u slučaju saobraćajne nezgode ili krađe automobila Vaše učešće iznosi depozit koji ste ostavili prilikom preuzimanja automobila, a koji se krijeće od 200€ pa naviše. Automobil možete iznajmiti i sa Ful osiguranjem za koje visina doplate zavisi od klase automobila, a biće vam prikazana na sajtu prilikom rezervacije. Ako doplatite Ful osiguranje, uz priložen policijski zapisnik koji je obavezan, u slučaju nezgode nemate nikakvog učešća u šteti, niti uz vraćena dokumenta i ključa vozila nemate učešća u slučaju krađe istog. Ful osiguranje ne pokriva štete nastale u unutrašnjosti vozila tipa flekavih i progorenih sijedišta, izgrebanih i oštećenih površina.

NAPUSTANJE BiH sa našim automobilom je moguće uz našu saglasnost i plaćanje takse od 30 eura uz koju dobijate i zeleni karton. Ukoliko želite da putujete Van granica naše države to nam ranije naglasite jer ćemo Vam u suprotno staviti pečat na ovlašćenje za vozilo u kojem Vam se ta opcija zabranjuje.

RADNO VRIJEME poslovnice u Tuzli je od 07-24h. Svako unaprijed rezervisano preuzimanje odnosno vraćanje vozila 30 minuta prije ili posle radnog vrijemena je besplatno. Preuzimanje odnosno vraćanje automobila koje je 31 minut i više nakon zatvaranja poslovnice, odnosno 31 minut prije otvaranja poslovnice se doplaćuje 15 evra.

PONUDA DRUGOG VOZILA
Zadržavamo pravo da Vam u slučaju da nemamo slobodnih izabranih automobila izdamo auto iste ili više klase po istim uslovima.

Rezervišite Odmah.

Vaše savršeno rent a car vozilo Vas čeka - iskoristite specijalne popuste do čak 52% na najam vozila.

Pogledajte Vozni Park

Vozite se slobodno.

Neograničena kilometraža je uračunata prilikom najma svakog vozila. Uživajte u prelijepom osećaju slobode.

Vozite se bezbedno.

Sva naša vozila su nova (prosiječna starost vozila je samo 2 godine), redovno servisirana i u odličnom stanju. Bezbijednost je #1.

Vozite se bezbrižno.

Uz svako rentirano vozilo dobijate kasko osiguranje gratis. Sve što Vam treba za savršen put je tu - Vaše je samo da uživate.

Rent A Car
Kontakt